<h2>Εμπόριο ξυλείας καστανιάς</h2><p>Τα ξύλα καστανιάς είναι ξύλα μεγάλης αντοχής, έχουν μεγάλη φυσική διάρκεια στο χρόνο, ανθεκτικότητα και αντοχή στην υγρασίας...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.lianoskastania.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Εμπόριο ξυλείας καστανιάς</h2><p>Τα ξύλα καστανιάς είναι ξύλα μεγάλης αντοχής, έχουν μεγάλη φυσική διάρκεια στο χρόνο, ανθεκτικότητα και αντοχή στην υγρασίας...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.lianoskastania.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Εμπόριο ξυλείας καστανιάς</h2><p>Τα ξύλα καστανιάς είναι ξύλα μεγάλης αντοχής, έχουν μεγάλη φυσική διάρκεια στο χρόνο, ανθεκτικότητα και αντοχή στην υγρασίας...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.lianoskastania.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΠΑΣΣΑΛΟΙ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ
 
 
Εμπόριο πασσάλων καστανιάς στο Αγρίνιο και όλη την Ελλάδα - Ξυλεία καστανιάς
 
Τα ξύλα καστανιάς είναι ξύλα μεγάλης αντοχής, έχουν μεγάλη φυσική διάρκεια στο χρόνο, ανθεκτικότητα και αντοχή στην υγρασίας. Ακόμα τα ξύλα καστανιάς δουλεύονται εύκολα με καλά ακονισμένα εργαλεία.
 
Αναλαμβάνουμε την παράδοση των πασσάλων στο χώρο σας στο Αγρίνιο και σε όλη την Ελλάδα σε οικονομικές τιμές.
 
Οι κυριότερες χρήσεις των πασσάλων καστανιάς είναι:
 
Πάσσαλοι  καστανιάς για αμπελουργικές καλλιέργειες

Είναι γεγονός ότι σε πολλές αμπελουργικές καλλιέργειες χρησιμοποιούν πασσάλους καστανιάς για την στήριξη των αμπελιών και αυτό γιατί είναι ανθεκτικοί και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Οι πάσσαλοί μας είναι ιδανικοί, μελετημένοι, και δοκιμασμένοι για αμπελουργικές καλλιέργειες. Αποφλοιωμένοι ή  ένφλοιοι με μύτη στο ένα άκρο και διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. 
 
 
Πάσσαλοι καστανιάς για στήριξη

Για τη σωστή ανάπτυξη των φυτών είναι πολύ σημαντική η στήριξή του και αυτό γιατί οι δυνατοί άνεμοι μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν προβλήματα  σε ένα νέο αδύναμο φυτό. Για αυτό είναι απαραίτητο να τοποθετηθούν πάσσαλοι. Οι πάσσαλοι από ξύλο καστανιάς χρησιμοποιούνται τόσο σε εποχικές καλλιέργειες, όσο και στην δεντροκομία, γιατί δεν πληγώνουν τα φυτά, είναι ανθεκτικοί και οικονομικοί. Αποφλοιωμένοι ή  ένφλοιοι με μύτη στο ένα άκρο και διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. 
 
 
Πάσσαλοι καστανιάς για σαλιγκαροτροφία

Η καλύτερη επιλογή πασσάλων για σαλιγκαροτροφία είναι οι τετραγωνισμένοι (περιμετρική διατομή) πάσσαλοι καστανιάς, έχουν μύτη στο ένα άκρο και διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. 
 
 
Πάσσαλοι καστανιάς για περιφράξεις

Για εσάς που θέλετε να περιφράξετε με συρματόπλεγμα και να προστατέψετε το οικόπεδό σας και την καλλιέργεια σας, οι πάσσαλοι καστανιάς είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι ανθεκτικοί, οικονομική, διατίθενται τετραγωνισμένοι (περιμετρική διατομή) ή κυκλική με μύτη στο ένα άκρο και διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. 
 
 
Πάσσαλοι για διβάρια

Για θαλάσσιες κατασκευές και ιχθυοκαλλιέργειες οι πάσσαλοι καστανιάς είναι η προτιμότερη επιλογή  γιατί είναι ανθεκτικοί στις συνθήκες της θάλασσας και οικονομικές. Αποφλοιωμένοι ή  ένφλοιοι με μύτη στο ένα άκρο και διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας